Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați de la Janette.ro

Sarbatorile de Craciun sunt magice, un prilej de bucurie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Trei idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați de la Janette.ro
Comentează 1

Vacanta si concediul din aceasta perioada sunt asteptate cu sufletul la gura, iar daca avem parte si de zapada in aceste cateva zile de relaxare, totul este perfect si intradevar putem spune ca a fost o iarna ca in povesti. In plus, o escapada intr-o statiune montana alaturi de cei dragi poate fi cea mai buna alegere, ne putem distra si relaxa in acelasi timp, fara nicio grija si fara stresul cotidian.

Cu toate ca aceasta perioada a sarbatorilor de Craciun ar trebui sa fie una linistita si lipsita de grija, de cele mai multe ori avem tendinta sa ne complicam si stresam mai mult decat este necesar. Curatenia, decorarea locuintei si a bradului, pregatirea cinei festive si achizitionarea celor mai potrivite cadouri pentru familie si pentru cei apropiati noua sunt aspectele cu care ne confruntam in fiecare am si pentru care ne stresam mult prea mult. Pentru ca ne dorim foarte mult sa ii surprindem pe cei dragi si sa le oferim cele mai frumoase si potrivite cadouri, ne straduim mereu sa facem cele mai bine alegeri pe ei, lucru care nu este tocmai usor de realizat. Cadourile pentru copii si pentru femei sunt mult mai simplu identificat, insa atunci cand vine vorba despre ce vrem sa oferim in dar barbatilor din viata noastra, lucrurile devin mult mai complicate. Barbatii au nevoie de lucruri utile, de obiecte/accesorii de care se folosesc sau in cazurile mai speciale, de obiecte care sa reprezinte ceva (hobby, colectii), motiv pentru care am restrans lista la 3 idei de cadouri pentr barbati cu care ii putem surprinde de Craciun.

1. Portofel

Utilitatea unui portofel este de la sine inteleasa, atat pentru femei cat si pentru barbati, insa accest accesoriu reprezinta un cadou perfect pentru barbati. Femeile poarta genti in care isi depoziteaza toate cele necesare si nu numai, barbatii poarta numai portofel si in rare cazuri o borseta.  Alege-ti pentru acestia portofele din materiale de calitate, inteligent compartimentate si destul de incapatoare pentru a putea sustine toate actele, cardurile, banii, cartile de vizita etc.

 

2. Accesorii pentru barbati

Printre cele mai reprezentative accesorii pentru barbati regasim acele de cravata si butonii de camasa fara de care o tinuta masculina eleganta ar fi incompleta. Aceste mici accesorii reusesc de fiecare data sa aduca un plus de eleganta si rafinament purtatorului. Forma si design-ul fac parte din elementele de finete, insa materialul din care sunt realizate trebuie sa fie unul calitativ si care sa reziste in timp, un astfel de material este argintul.

 

3. Ceasul

Ceasurile de barbati se regasesc intr-o varietate uluitoare de modele si design-uri, care mai de care mai impresionante, fapt pentru care este mult mai usor sa le alegem pe cele potrivite. Asadar, daca cunoastem cat de cat persoana caruia vrem sa ii oferim un astfel de dar, cu siguranta vom face cea mai buna alegere. Ceasul este un accesoriu util si versatil, motiv pentru care acesta constituie cadoul perfect pentru orice barbat.


Scrie un comentariu

trimite