Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Familia a anunțat că nu va mai vorbi despre starea acestuia

În cei aproape trei ani care au trecut de la accidentul suferit de Michael Schumacher, anunțurile oficiale făcute de membrii familiei au fost extrem de puține, însă de acum înainte, acestea nu vor mai exista.

Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Familia a anunțat că nu va mai vorbi despre starea acestuia
Comentează 0

„Starea de sănătate a lui Michael nu este o chestiune publică, astfel încât nu vom mai face niciun comentariu de acum înainte pentru a proteja intimitatea să cât mai mult posibil. Suntem conștienți că este dificil de înțeles pentru unii oameni, dar suntem în acord complet cu starea lui Michael și le mulțumim celor ce ne vor înțelege”, se arată într-un comunicat de presă semnat de managerul familiei Schumacher, Sabine Kehm, transmis agenției AFP.

Nu se cunoaște motivul pentru care a fost luată această decizie, singură explicație oficială fiind respectarea intimității lui Schumacher.

Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ţinut într-o comă profundă timp de multe luni.

schumacher.jpg

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher îşi continuă convalescenţa la Gland, în Elveţia, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite