Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

“Transport-AR” la EXPO

“Transport-AR” la EXPO
Comentează 2

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează la EXPO Arad în perioada 10-12 iunie “Transport-AR”, târgul internațional de transporturi profesionale, servicii conexe, tuning și accesorii.

În paralel cu târgul va avea loc SALONUL AUTO, în cadrul căruia vor fi expuse mărci de renume şi ultimele modele de maşini, pentru a fi admirate şi testate de pasionaţi.

Duminică (12 iunie) va avea loc a VII-a ediţie a concursului automobilistic de îndemânare, fiind dedicat iubitorilor de spectacol, atât amatorilor cât şi celor care participă la astfel de competiţii.  

În cadrul ediţiei din acest an, maşinile de raliu şi motoarele inconfundabile ale maşinilor de drift vor aduce un plus de valoare evenimentului organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi Colegiul Arbitrilor Arad şi Timiş. Pentru a câştiga un loc în maşină la manşa a doua a competiţiei de îndemânare sau la o sesiune de taxi drift, cei interesaţi vor completa talonul primit la intrare pentru extragere.

Serviciul Rutier Arad şi Clubul Rotaract Cetate Arad vor fi prezenţi la târg cu un SIMULATOR DE IMPACT, pe care doritorii îl pot testa, dar şi cu multe alte surprize.

Program de vizitare:

Vineri 11-18

Sâmbătă 10-18

Duminică 9-16

 

 

Galerie foto (111)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite