Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trăgătorii CSM Arad s-au "umplut" de medalii la CN de glonţ

Trăgătorii CSM Arad s-au
Comentează 0

Reprezentanţii secţiei de tir a CSM Arad au cucerit 16 medalii în ultimul act al CN de glonţ, rezervat juniorilor mari, tineretului şi seniorilor. La juniori I, Casian Codrean a cucerit trei medalii de aur şi una de argint, Iulia Bagi s-a ales cu două medalii de argint, Luca Joldea cu un argint şi un bronz, Alexandra Buda cu una de argint, iar echipa feminină formată din Iulia Bagi, Camelia Madoşa şi Alexandra Buda şi-a trecut în cont un argint şi un bronz. 

La categoria tineret, Casian Codrean a obţinut încă trei medalii de aur şi una de argint, în vreme ce Luca Joldea a cucerit un argint şi un bronz. În fine, la seniori, Ioan Joldea a ocupat locul 4. Sportivii arădeni sunt pregătiţi de antrenorii Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan.

Altfel, Daria Haristiade (foto, alături de Mircea Budurişan) va lua parte, în perioada 15-19 august, la Cupa României, o ultimă etapă pregătitoare în vederea Mondialelor juvenile de la începutul lunii septembrie, din Coreea de Sud. Haristiade va concura în proba de pistol aer comprimat a junioarelor, ea calificându-se, în premieră şi la Jocurile Olimpice ale Tineretului din Buenos Aires (Argentina).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite