Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Toți copiii au nevoie de un campion!" la grădinița P.P. 14, alături de Asociația "Copilul din Mine"

Miercuri, 28 februarie 2018, Grădinița P.P. 14 Arad, alături de Asociația Copilul din mine, au fost gazdele unui eveniment deosebit realizat în cadrul proiectului înscris în CAEJ Arad, ”Fiecare copil are nevoie de un campion!”.

Comentează 0

La activitate au participat partenerii din proiect: ; Grădinița P.P.14 Arad, reprezentată de 30 de copii și de profesorii pentru învățământ preșcolar: Liana Saman, Doina Țifrea, Carmen Ropotă; Școala Gimnazială ”Iosif Moldovan” Arad, reprezentată de 30 de elevi și trei profesori pentru ciclul primar: Maria Ciurdar, Ramona Deac și Adina Strifler; Inspectoratul Școlar Județean Arad, reprezentat de d-nele inspector Emilia Sorițeu și Raluca Martin; Asociația Copilul din mine, reprezentată de președintele acesteia, Mihaela Leș. Invitatul zilei și campionul copiilor a fost îndrăgitul interpret de muzică ușoară, Ricardo Caria.

A fost o întâlnire de suflet în cadul căreia Ricardo Caria le-a vorbit copiilor despre viața sa, despre ingredientele rețetei obținerii succesului: să ai vise, să vrei, să poți, să îndrăznești, să iubești oamenii, să ai talent, să îți placă ceea ce faci și ... un piculeț de noroc.

Copiii au realizat jucării muzicale cu ajutorul cărora l-au acompaniat pe interpret. Vocea atât de caldă, de melodioasă în care răzbate sensibilitatea și frumusețea unui om deosebit, cea a lui Ricardo Caria, s-a împletit cu vocile candide ale celor mici, astfel încât grădinița a fost pentru o vreme un colț de rai.

Ricardo Caria și participanții la eveniment ne-au adus aminte versurile cântecului ”E dimineață-n orice zi, / Oamenii văd oamenii!”

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite