Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tot ce trebuie să știți despre trotinetele electrice

Tot ce trebuie să știți despre trotinetele electrice
Comentează 2

În întreaga lume, trotinetele au parte de o adevărată renaștere, dar de data aceasta revin cu un upgrade - un motor electric. Copiii și adulții deopotrivă aleg să folosească o trotinetă electrică Xiaomi, fiind unul dintre cele mai rapide și mai ieftine mijloace de transport în oraș. Vă gândiți să vă cumpărați una? Care sunt regulile pentru a conduce o trotinetă electrică Xiaomi și cum să o alegeți pe cea potrivită? Iată tot ce trebuie să știți, într-un singur loc.

Să începem cu o primă întrebare: de ce să alegeți o trotinetă electrică Xiaomi?

În jurul orașului în câteva minute

Mergeți la serviciu, la școală, la o întâlnire sau în oraș cu prietenii? Doar dați-i drumul trotinetei și plecați! Trotineta electrică Xiaomi se va ocupa de restul pentru dumneavoastră. Evitați traficul luând o scurtătură prin parc și veți ajunge oriunde în doar câteva minute. Salvează mediul înconjurător

Trotinetele electrice sunt blânde cu planeta noastră. Nu produc emisii de CO2 și sunt ecologice. Nu este nevoie de niciun test de emisii.

Costuri de operare reduse

Energia electrică este semnificativ mai ieftină decât combustibilii și, pe termen lung, prețul acesteia a crescut mult mai lent decât cel al benzinei sau al motorinei. O trotinetă electrică Xiaomi este o investiție care este garantat să se amortizeze în timp.

Nu are nevoie de multă întreținere

Fără uleiuri, filtre sau alte lichide de funcționare. În plus, motorul electric are mult mai puține componente decât motorul cu combustie, adică o rată de defecțiune semnificativ mai mică. Tot ce trebuie să faceți este să îl verificați la un service de două ori pe an, la fel ca pe o bicicletă.

Gata cu problemele de parcare

Este acesta un loc de parcare potrivit? Nu contează. Tot ce trebuie să faceți este să atașați trotinetă electrică Xiaomi cu un lacăt, la fel ca o bicicletă, sau pur și simplu să o pliați și să o luați cu dvs. oriunde mergeți. Veți economisi timp, nefiind nevoit să căutați un loc de parcare și bani pe taxele de parcare.

Puterea este pretutindeni

Acasă, la serviciu, la școală sau cu prietenii într-o cafenea. Acolo unde există o priză, există și curent pentru a încărca o trotinetă electrică Xiaomi. Nu va trebui să căutați nicio priză specializată, ci doar să încărcați trotineta prin aceeași priză ca și smartphone-ul dumneavoastră.

Cum să alegeți trotineta potrivită

Așadar, v-ați hotărât și acum o trotinetă este un must-have. Ați aruncat o privire la câteva magazine și ați comparat câteva ... și acum ce urmează? Există atât de mulți parametri, tipuri și mărci diferite, încât este dificil să știți de unde să începeți. Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta. Iată câteva puncte cheie pe care trebuie să le căutați atunci când alegeți o trotinetă. În primul rând, este important să stabiliți când și unde doriți să o folosiți.

În jurul orașului

Pentru a merge prin oraș, roțile mai mici sunt suficiente și fac trotineta electrică Xiaomi mai agilă, mai rapid de reacționat și mai ușor de controlat. Vă recomandăm o putere medie (200-350W). Conducerea inutil de agresivă poate fi periculoasă în oraș, iar o putere mai mare înseamnă o baterie mai mare și o trotinetă mai grea = portabilitate mai redusă, de exemplu la transportul în mijloacele de transport în comun.

Excursii în mediul rural

Dacă doriți să vă plimbați cu trotineta pe dealurile din mediul rural, ar trebui să vizați o putere mai mare (min. 350W), care este potrivită pentru un teren mai solicitant. O performanță mai mare merge, de asemenea, mână în mână cu o baterie mai puternică. Pentru o deplasare mai rapidă și mai confortabilă, alegeți roți mai mari.

Doar pentru distracție

Dacă trotineta este pur și simplu pentru distracție, nu trebuie să fiți atât de exigent atunci când faceți o alegere și puteți opta pentru o variantă mai ieftină. Pentru copii, vă recomandăm să alegeți trotinete cu o baterie mai mică, adică mai ușoară. Astfel, trotinetă lor va fi mai ușor de controlat și de transportat.


Scrie un comentariu

trimite