Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Top 4 avantaje ale pieselor auto obținute din dezmembrări?

Top 4 avantaje ale pieselor auto obținute din dezmembrări?
Comentează 0

Masinile, dincolo de marca lor si de specificatiile ce se afla sub capota, sunt investitii pe care le facem in general pe un termen mediu sau chiar lung. Sunt destul de putine cazuri in care diferite persoane schimba anual masina. Daca achizitia propriu-zisa reprezinta fara doar si poate o investitie importanta, orice sofer este constient de faptul ca acestea nu se opresc in acest punct, ci ca in timp vor interveni si alte cheltuieli. In ciuda faptului ca masinile moderne sunt concepute pentru a fi cat mai fiabile, acest aspect nu este suficient pentru ca defectiunile sa ramana doar o amintire neplacuta din trecut. Multe dintre defectiunile ce apar, presupun inlocuirea unor componente, aspect ce se traduce prin costuri pe care un conducator auto trebuie sa le suporte in mod repetat.

Intr-un asemenea context, nu este de mirare faptul ca din ce in ce mai multi soferi cauta alternative mai accesibile prin care sa isi repare automobilele, fara a face insa compromisuri. Astfel, popularitatea pieselor auto obtinute din dezmembrari se afla pe un trend ascendent. Ce avantaje prezinta insa piesele auto obtinute din dezmembrari de au reusit sa devina atat de populare la ora actuala?

Echilibrul perfect intre calitate si pret

Unul dintre motivele pentru care piesele auto din dezmembrari au devenit atat de populare se datoreaza echilibrului perfect dintre calitatea produselor si costurile pe care acestea le presupun. Piesele auto obtinute din dezmembrari sunt in marea lor majoritate originale, astfel ca nu exista niciun fel de compromis in materie de calitate daca se opteaza pentru aceste produse. Dincolo de acest aspect insa, pretul de achizitie al acestor piese se situeaza in general cu mult sub cel al pieselor noi, astfel ca multi soferi le aleg cu incredere, ori de cate ori se vad pusi in situatie.

Piese auto perfect functionale pentru orice model de masina

Piesele auto obtinute din dezmembrari nu pot fi privite nicidecum ca un compromis daca se tine cont de faptul ca acestea sunt intens verificate dupa ce sunt extrase. Parcurile auto care se ocupa cu aceasta activitate, dispun de o echipa de experti ce se asigura ca toate piesele obtinute in urma procesului de dezmembrari, functioneaza perfect. Astfel, ricul de a te confrunta cu vreo defectiune la nivelul masinii din pricina unor componente obtinute din dezmembrari este minim. In plus, ai absolut toate sansele ca pe un site de specialitate sa regasesti de la piese auto exceptionale pentru BMW, pana la piese pentru absolut orice model de masina.

Potrivire de culoare la caroserie

Un alt avantaj important al alegerii acestor piese reiese si din faptul ca ai posibilitatea de a gasi mult mai usor componente care se potrivesc perfect cu culoarea caroseriei. Probabil ca am trecut cu totii cel putin odata prin aceasta situatie neplacuta in care desi gaseam piesa cu pricina, aceasta nu se potrivea in materie de cromatica. In cadrul unui parc auto sau chiar si pe un site online de specialitate, ai toate sansele sa regasesti piesa auto de care ai nevoie, compatibila cu autovehiculul tau din toate punctele de vedere. 


Scrie un comentariu

trimite