Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TOP 3 zodii norocoase în luna martie

Se pare că, în aceast an, trei nativi din zodiac vor avea parte de un început de primăvară aşa cum se cuvine. Când vine vorba de dragoste, bani sau carieră, norocul a dat peste ei aşa cum nu se aşteptau. Iată care sunt zodiile care vor avea un parte de noroc în luna martie.

TOP 3 zodii norocoase în luna martie
Comentează 0

Taur. Locul de muncă ideal de muncă pentru nativul Taur este cel care are în centrul interesului creativitatea, dar şi care are capacitatea de a-i ofere stabilitate şi siguranţă. Începând cu luna martie, oportunităţile vor bate la uşă şi vei putea avea parte de job-ul mult visat. Un mediu fără stres, cu o atmosferă calmă este tot ce aveai nevoie.

Fecioară. Elegant şi stăpân pe sine, cel născut sub acest semn astral atrage prin grija pe care o are faţă de propria înfăţişare. Cei din jurul Fecioarelor sunt atraşi de inteligenţa lor şi de stilul de viaţă sănătos. Fecioara nu este neapărat o persoană sexy, dar atrage mereu privirile celor din jur pentru că arată mereu impecabil. În luna martie, va reuşi foarte uşor să cucerească inima unui cavaler alături de care va avea parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Vărsător. Femeile născute sub semnul zodiacal Vărsător iubesc să facă shopping, e terapia lor împotriva stresului sau a necazurilor. Deşi încă de la începutul primăverii vor arunca cu bani în stânga şi-n dreapta până şi pe cele mai nepreţuite lucruri, nu vor simţi lipsa acestora, deoarece ştie cum să-i gestioneze.

Sursa: one.ro


Scrie un comentariu

trimite