Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Top 3 laptopuri bune și ieftine pentru eficientizarea costurilor într-o firmă

În timp ce tinerii folosesc laptopul în mare parte pentru a urmări seriale, filme sau pentru a juca diverse jocuri, o firmă utilizează astfel de produse pentru a-și desfășura activitatea.

Top 3 laptopuri bune și ieftine pentru eficientizarea costurilor într-o firmă
Comentează 1

Un laptop din categoria business trebuie să fie, în primul rând, versatil, pentru rezolvarea numeroaselor task-uri zilnice, performant, în sensul în care elementele componente trebuie să funcționeze la parametrii optimi și, nu în ultimul rând, ieftin.

Când vine vorba despre o firmă cu mulți angajați, cheltuielile trebuie să fie cât mai bine calculate. În acest caz, sunt căutate modele de laptopuri bune și ieftine, ce permit realizarea facilă a sarcinilor și economisirea unor sume substanțiale, ce pot fi investite în alte lucruri mai importante.

ABD Computer – o gamă variantă de laptopuri ieftine și performante

Dacă ne aflăm la capitolul laptopuri pentru angajați, se cade să discutăm și despre locurile în care se găsesc aceste modele. ABD Computer, situată în top 3 companii din România care pun la dispoziție produse IT refurbished, este recunoscută de peste 22 de ani pe piață pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă.

Laptopurile SH, refurbished și remanufacturate din gama Business (dedicate, în special, activităților profesionale) dispun de piese funcționale și performante, fiind disponibile într-un stoc generos pe site-ul companiei.

Pe lângă calitatea produselor, un mare avantaj pe care îl au firmele ce aleg laptopurile oferite de ABD Computer se referă la eficientizarea costurilor. Prin alegerea unor astfel de modele, ce pornesc, în medie, de la un preț de 600 lei și depășesc rar valoarea de 3.000 lei, companiile contribuie la protejarea mediului înconjurător – prin folosirea unor laptopuri remanufacturate sau refurbished.

3 laptopuri performante de la ABD Computer, ideale pentru eficientizarea costurilor

Orice angajat are nevoie de un model de laptop bun și ieftin pentru a-și duce sarcinile zilnice la bun sfârșit. Funcționalitatea device-ului îi va permite să lucreze fără probleme, iar prețul generos îl va ajuta pe manager să economisească din punct de vedere financiar, pentru investiții viitoare la nivelul companiei.

ABD Computer are în vedere, dintotdeauna, satisfacerea clienților și, de aceea, pune la dispoziție produse performante, la prețuri accesibile. Iată 3 modele de laptopuri potrivite pentru activitățile office:

●     Laptop second hand HP EliteBook 8440p i5-520M 2.4GHz up to 2.93GHz 4GB DDR3 250GB Sata RW 14.1inch

Regăsindu-se pe site-ul firmei, abdcomputer.ro, laptopul HP EliteBook 8440p este unul dintre cele mai apreciate modele oferite de către companie, având numeroase feedback-uri pozitive.

Printre calitățile pe care clienții le-au apreciat cel mai mult se află: aspectul nou, fiind „perfect întreținut” conform spuselor acestora, performanța și funcționalitatea excelente pentru activitățile office. De altfel, procesorul i5, alături de memoria de 4 GB DDR3 și de diagonala de 14 inch permit oricărui angajat să își ducă proiectele la bun sfârșit, într-un timp redus. Prețul acestui model este de doar 710 lei (cu toate acestea, nu este cel mai ieftin laptop de pe site).

●     Laptop second hand Lenovo X1 Carbon Intel Core i7-3667U 2.00GHz up to 3.20GHz 8GB DDR3 180GB M2Sata SSD 14 inch 1600x900 WEB

Laptopul second hand Lenovo X1 Carbon este un model foarte performant, datorită procesorului i7 de mare viteză și a memoriei de 8GB DDR3. De asemenea, tastatura iluminată reprezintă un plus pentru lucrul în condiții de lumină scăzută.

Ecranul de 14 inch cu rezoluție 1600x900 permite redarea unor imagini de calitate superioară. Funcționalitatea laptopului a fost testată de echipa dedicată de service a firmei ABD Computer, astfel încât laptopul să poate fi folosit la parametrii optimi. Prețul laptopului este de 1.899 lei.

●     Laptop Remanufacturat Lenovo ThinkPad T430, i5-3320M, 8GB DDR3, 256GB SSD, DVD Soft Preinstalat Windows 10 Professional

Pe lângă faptul că acest model este remanufacturat integral, vine cu soft-ul Windows 10 Professional preinstalat. Dispunând de baterie și display nou, precum și de carcasă și tastatură cu aspect nou (datorită procesului automatizat de producție), laptopul Lenovo ThinkPad T430 va permite angajaților să își desfășoare activitatea fără întrerupere, datorită procesorului performant i5 și a memoriei de 8 GB DDR3. Toate aceste caracteristici se regăsesc la un preț de 2.327 lei.

Pentru aceste 3 modele, dar și pentru altele disponibile pe site, ABD Computer oferă garanții între 12 și 60 de luni, cu posibilitate de extindere. O gamă mult mai largă și variată de laptopuri pentru activitatea office a oricărei firme se regăsește pe site-ul abdcomputer.ro. De asemenea, pentru nelămuriri sau întrebări, specialiștii ABD Computer stau la dispoziția clienților!


Scrie un comentariu

trimite