Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Țolea ar putea candida pentru Primăria Arad. Vezi cine îl susține

PSD Arad este în căutarea unui candidat pentru Primăria Municipiului Arad. În acest sens, mai mulți posibili candidați au fost contactați de către conducerea filialei arădene a social-democraților.

Țolea ar putea candida pentru Primăria Arad. Vezi cine îl susține
Comentează 1

Dacian Țolea, fratele președintelui interimar al Consiliului Județean Arad – Adrian Țolea (PNL), ar putea fi unul dintre arădenii care intră în cursa pentru Primăria Arad.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, Dacian Țolea este în plină campanie de negociere, dorind astfel să se întoarcă în Palatul Administrativ, dar pe cea mai importantă funcție.

Liderii PSD Arad și Țolea au avut mai multe discuții privind candidatura sa, însă nu s-a stabilit dacă va fi susținut din postura de independent sau dacă va trebui să se înscrie în partid.

Deciziile nu sunt definitive la nivelul filialei județene a PSD, ai cărei lideri mai poartă negocieri și cu alți posibili candidați.

Pe linie politică, Dacian Țolea (46 de ani) a fost în trecut colaborator apropiat al lui Gheorghe Falcă. Printre altele, a fost consilier local în Arad și director al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide