Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Toamnă bogată în turnee de fotbal pentru copii

Toamnă bogată în turnee de fotbal pentru copii
Comentează 0

Toamnă bgată în turnee de fotbal pentru copii.Vineri dimineața, pe terenul sintetic Șega s-a desfășurat a doua ediție a  turneului de fotbal denumit Junior Cup  Fotbal Grassroots, rezervat echipelor de școlari din clasele primare cu componență mixtă. Adică fiecare echipă era obligată să folosească în formula de bază 3 băieți și trei fete.
Au fost prezente 12 selecționate a școlilor din Arad și de pe raza județului, acestea fiind distribuite în 3 grupa a câte patru echipe.
Meciurile s-au disputat pe durata a 15 minute fiecare, fiind oficiate de arbitri arădeni Călin Mateuț și Cătălin Turgyan.
Turneul a fost câștigat de echipa Liceului ” Ștefan Hell” din Sîntana, profesor Emil Arsa, pe locul secund , Liceul Național de Informatică Arad, profesori Adrian Petruț și Mihaela Socaci, iar pe treapta a treia a podiumului, echipa Școlii Gimnaziale ” Regina Maria” Arad, profesor Crisitian Țigan.
Fiecare compoment al celor 12 echipe a primit medalii și diplome, la festivitatea de premiere fiind prezenți : prof.univ. dr. Ramona Lile, rector al ”Universității Aurel Vlaicu” Arad, Gabriel Marconi, lector univ. dr. la aceeași instituție, prof. Flavius Stoica inițiatorul acestui proiect, Adrian Lucaci , președinte al AJF Arad și Gabriel Hărduț, șef al Comisiei de copii și Juniori AJF Arad.

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite