Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TNL Arad, la Școala Politică „Gheorghe I. Brătianu"

O delegație a TNL Arad a participat, în weekend, la Școala Politică „Gheorghe I. Brătianu", de la Sighetu Marmației, aflată la a XII-a ediția și organizată de organizația TNL Maramureș.

TNL Arad, la Școala Politică „Gheorghe I. Brătianu
Comentează 0

Au participat peste 200 de tineri liberali din toată țara și lideri ai partidului, precum deputații PNL, Robert Sighiartău și, președintele TNL, Mara Mareș, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oroș.

„Școala Politică de la Sighet este, înainte de toate, o lecție de istorie. Trebuie să privim înapoi, să învățăm din greșelile trecutului, pentru a nu le mai repeta niciodată, dar și să cunoaștem modelele morale, pentru a ne inspira. La Sighet au fost închise personalități politice care au plătit cu prețul vieții și al libertății pentru principiile și valorile lor, de la care nu au abdicat niciodată", a declarat președintele TNL Arad, Patricia Dinga.

Pe durata celor trei zile, tinerii liberali au participat la workshop-uri, seminarii tematice și au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței. În încheierea celei de-a XII-a ediții, liberalii au depus coroane la Cimitirul Săracilor din Sighet, pentru omagierea celor care și-au sacrificat viața pentru libertate și democrație.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite