Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tinerii ALDE strang semnaturi pentru semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu.Tu ce parere ai?

Marti, 19.06.2018 tinerii ALDE s-au mobilizat in vederea organizarii unei petitii prin intermediul careia sa solicite autoritatilor locale semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu.

Tinerii ALDE strang semnaturi pentru semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu.Tu ce parere ai?
Comentează 3

“Trebuie sa fim realisti si sa constientizam o data pentru totdeauna ca indiferenta ucide.Din pacate numai in ultimele trei luni pe aceasta trecere pentru pietoni au murit doua persoane.Ce se mai asteapta? Cati oameni trebuie sa mai moara?

In alta ordine de idei,  astazi am intalnit oameni carora le pasa, oameni care doresc montarea semafoarelor si a unor semnale luminoase mai vizibile.

Ii asteptam zilnic pe Aradeni la cortul ALDE Arad (in imediata apropiere a trecerii pentru pietoni , pe sensul de mers Podgoria – Micalaca) pentru a semna petitia.” – a declarat Ucu Dima Virgil Silviu –  Presedintele Organizatiei pentru Tineret ALDE Arad

“Am vazut benzile rezonante realizate de catre cei care administreaza acea zona a trecerii pentru pietoni, sa stiti ca nu sunt suficiente.Primul si singurul semn de circulatie care anunta trecerea pentru pietoni se afla la 120m distanta fata de trecerea propriu zisa , iar acest semn este intre copaci(tei) , practic conducatorilor auto le este aproape imposibil sa il observe.

Am discutat cu locatarii blocurilor din imediata apropiere a acestei zone si toti mi-au spus acelasi lucru, vor semafoare pentru ca sunt practice si vor stopa astfel de tragedii.Acestia mi-au confesat si faptul ca nu pot dormi pe timpul noptii din cauza zgomotului produs in urma contactului dintre cauciucurile masinilor si benzile rezonante.

Sunt convins ca in cel mai scurt timp ALDE Arad prin intermediul celor care semneaza petitia va reusi accelerarea demersurilor pentru semaforizarea acestei treceri pentru pietoni.” – a declarat Deputat Eusebiu Pistru – Presedintele Organizatiei Alde Arad

Petitia poate fi semnata si Online aici -> https://www.petitieonline.com/semneaza_si_salveaza_semneaza_pentru_semaforizarea_trecerilor_pentru_pietoni_aflate_la_intersectia_dintre_b-dul_iuliu_maniu_si_str_ioan_alexandru_din_municipiul_arad

“Semneaza si salveaza” face parte din proiectul “Impreuna pentru o fapta buna” si este sustinut de Alde Arad.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite