Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tinerii ALDE Arad s-au intalnit la Chislaca (Craiva) cu ocazia primului turneu de fotbal cu scop caritabil “Impreuna pentru o fapta buna”

Sambata,9 Iunie Organizatia Judeteana de tineret ALDE Arad a organizat in premiera,in localitatea Chislaca,comuna Craiva un turneu de fotbal cu scop caritabil.

Tinerii ALDE Arad s-au intalnit la Chislaca (Craiva) cu ocazia primului turneu de fotbal cu scop caritabil “Impreuna pentru o fapta buna”
Comentează 0

La startul competitiei s-au inscris 18 echipe , atat echipe formate din membrii ALDE din diferite zone ale judetului cat si echipe formate din simpatizanti ALDE care au dorit sa contribuie la indeplinirea scopului caritabil ,si anume ajutarea familiei D-lui C. Mihai , care in urma unui tragic accident de munca a ramas fara un brat.

“Este primul eveniment “Impreuna pentru o fapta buna” si sunt fericit ca a iesit atat de bine.Au fost prezente peste 300 de persoane.Am reusit in doar cateva ore sa strangem o suma frumusica de bani pentru Dl.C.Mihai si familia acestuia, pe care viata i-a incercat din greu.Echipele participante au fost invitate sa doneze,banii fiind adunati intr-o urna special confectionata.As vrea sa aduc multumiri D-lui Deputat Eusebiu Pistru pentru sustinerea noastra, a tinerilor ALDE Arad si a proiectului “Impreuna pentru o fapta buna” ,proiect gandit de colegul meu de partid Narcis Banatean.Deasemenea vreau sa ii multumesc lui Andrei Cismas , in care am incredere ca va face lucruri mari in Organizatia ALDE Craiva,si nu in ultimul rand vreau sa le multumesc tinerilor din echipa mea ,de care sunt mandru !” – a declarat Ucu Dima , Presedintele Organizatiei Judetene de tineret ALDE Arad.

“Sunt mandru de tinerii ALDE Arad! Strategia noastra de reconstructie a organizatiei incepe sa dea roade! Evenimentele “Impreuna pentru o fapta buna” vor continua.Astfel, in 30 Iunie la Nadlac va avea loc un nou turneu.Le multumesc echipelor participante ! Doresc sa felicit intreaga Organizatie Judeteana de tineret ALDE Arad pentru devotamentul pe care il manifesta in interesul promovarii drepturilor si libertatilor omului!” – a declarat Eusebiu Pistru , Presedintele ALDE Arad.

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite