Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Timp de două zile la Arad s-a desfășurat Campionatul Național de culturism și fitness dedicat seniorilor

În premieră, orașul Arad a găzduit în zilele de 1 și 2 septembrie, Campionatul Național de culturism și fitness al seniorilor, grație implicări XOX Nutrition.

Timp de două zile la Arad s-a desfășurat Campionatul Național de culturism și fitness dedicat seniorilor
Comentează 0

Constantin Bîșcă este arădeanul care a stat în spatele organizării la Arad a acestui eveniment, în urma căruia se vor împărțiți tricourile de campioni ai României în culturism și fitness.

Clubul Sportiv XOX Gym Arad a fost reprezentant în luptă pentru medalii de trei sportive: Diana Darie – vedeta clubului, cu numeroase competiții câștigate -, Medina Popovici – debutantă – și Vanessa Pârvulețu – imaginea XOX Nutrition, brand care va fi lansat în cadrul evenimentului.

Invitata de onoare a „Naționalelor" de la Arad a fost Gal Ferreira Yates, brazilianca ce a fost Miss Olympia,câștigând Campionatul Mondial și aurul pe continentul sud-american. Deși a împlinit 45 de ani, Ferreira are în continuare un corp scluptat, urmând a fi prezentă pentru prima dată la un concurs în afara Bucureștiului. De remarcat că frumoasa braziliancă este căsătorită cu o legendă a acestui sport, Dorian Yates, de șase ori consecutiv câștigător al Mister Olympia.

”Tin să mulțumesc publicului arădeam prezent în acest două zile aici, țin să mulțumesc domnului Gabriel Toncean, președintele Federației de culturism și fitness, căci dânsul mi-a ascultat rugâmintea și m-a sprijinit în organizarea la Arad a acestui campionat la nivel național, mulțumesc tuturor sportivilor ce au fost prezenți în aceste două zile aici și cred că le-a plăcut arădenilor. Iar peste doi, trei ani intenționez să aduc aici și Campionatul național de master, adică acel segment la care participă sportivi cu vârsta de la 40 la 60 de ani, pentru ca lumea să își dea seama cum poate să arate un om în jurul vârstei de 60 de ani dacă practică sportul. Și eu particip peste o lună la un concurs de master la Sibiu și sper să vin de acolo cu o medalie pentru Arad”, ne-a relatat organizatorul concursului, Constantin Bîşcă, patron al XOX Gym şi XOX Nutrition.


Scrie un comentariu

trimite