Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Timişoara peste Arad...şi la fileu

Timişoara peste Arad...şi la fileu
Comentează 0

În acest moment, la nivel voleibalistic Timişoara este peste Arad. Lucru certificat azi în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu acolo unde fetele şi băieţii de la UVVG ProVolei Arad au avut meciuri în A2 cu reprezentanţi ai grupărilor de pe Bega.

Pe parchet au intrat mai întâi fetele lui Traian Costea pentru disputa cu CSU Timişoara. Oaspetele s-au impus cu 3-0 (19,11,11). Au jucat pentru Arad: Telian, Şandru, Drăgăniţă, Ruja, Talpeş, Duma, Kromek, Ardelean, Ciucuriţă şi Boscu. În runda următoare UVVG ProVolei joacă la Agroland Timişoara.

Au urmat la fileu băieţii lui Marius Mascovits, în compania liderului seriei, CSU de Vest Timişoara. Şi de această dată oaspeţii s-au impus cu 3-0 (22,15,15). Au jucat pentru UVVG ProVolei: Duţă, Csiszar, Both, Katona, Toader, Flonta, Rodina, Motoc, Matica, Gligor şi Tocoian. În etapa următoare arădenii joacă la Câmpia Turzii.

"În ambele partide am început curajos, după care adversarii şi-au intrat într-un ritm mai bun ca al nostru. Dar cam atât se putea în faţa unor adversari mai valoroşi decât noi", spune Radu Sabău, preşedinte UVVG ProVolei Arad.

În fine, mâine, de la ora 11, tot în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, dar în Campionatul Naţional de juniori, UVVG ProVolei Arad înfruntă CNMB Rm. Vâlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide