Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

The Motans, sâmbătă la FESTIVALUL BERII

The Motans vor concerta pe scena Festivalului Berii unde sunt așteptați mii de arădeni la unul dintre cele mai frumoase și cunoscute evenimente cu muzică şi bere bună din ARAD, în perioada 04-06 mai 2018, locația parcul Eminescu din Arad. Intrare LIBERĂ!

The Motans, sâmbătă la FESTIVALUL BERII
Comentează 0

The Motans este o formație muzicală din Republica Moldova. Band-ul este format din solistul Denis Roabeș și alți membrii. Trupa a fost înființată în orașul Chișinău, The Motans combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt pop.

Au scris hituri de top în România precum Versus, August, Weekend, 1000 RPM, care au ocupat primul loc în toate topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Denumirea trupei „The Motans” își are originile în visele solistului. Timp de 7 ani, înainte de a-și începe cariera muzicală, Denis visa doar motani și pisici. Plus la asta, în copilărie, adopta pisici, având destul de multe. Uimitor este faptul că atunci când a început să cânte, visele au dispărut. Anume aceasta l-a determinat să-și numească trupa astfel.

În componența inițială „The Motans” era doar solistul Denis. Puțini știu că, de fapt, timp de un an, doar Denis făcea parte din „The Motans”. El compunea și înregistra piesele singur, fără a da vreun concert. De aceea nu avea necesitatea de a forma un band.

Sursa wikipedia.org

 

***

Pe scena festivalului vor concerta și PUYA, VESCAN, MIRCEA BANICIU&BAND, EL NINO, CARGO, IBAND, DJ PROJECT, DIRECȚIA 5.

Evenimentul va reuni multă lume bună, muzică de calitate, zeci de producători de bere, zeci de corturi, sute de mese şi mii de halbe. 

Astfel se continua tradiția renumitelor festivaluri ale berii din anii 1999 -2008, care la un moment dat reuneau peste 80.000 de arădeni in cele trei zile de concerte.

La eveniment se va bea bere bună, în moduri cât mai originale, prin intermediul concursurilor organizate de către partenerii acestui eveniment. 

Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare.
Accesul la eveniment este liber.

Conceptul se bazează pe o experiență unică, ce strânge la un loc cei mai buni expozanți alături de marii producători de specialități și, evident, pasionații de gastronomie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite