Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TESA a venit la Agromalim cu o gamă completă de implemente (FOTO)

TESA a venit la ceea de a 33-a ediţie a Agromalim, târgul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură la Expo Arad, cu o gamă completă de implemente (utilaje care se leagă de tractor), de la prelucrarea terenului până la recoltat.

TESA a venit la Agromalim cu o gamă completă de implemente (FOTO)
Comentează 0

„Din 2015 până în prezent am încercat să ne completăm gama de implemente, iar acum am venit la târg cu o gamă completă, de la utilaje pentru pregătirea solului până la recoltat. De altfel, în ultimii doi ani am completat gama cu echipamente specifice sectorului zootehnic, dar utilajele pentru pregătirea solului au o pondere mai mare în ceea ce vindem. Mai trebuie spus că anul acesta este prima ediţie a târgului la care am expus toată gama şi toţi producătorii pe care-i reprezentăm: Maschio Gaspardo, Güttler, Moro Aratri, Storti, Dieci, Bargam, Farmet, Zaffrani şi MC Hale”, mărturiseşte Daniela Culda, partener în cadrul societăţii.

De menţionat că TESA are sediul la Arad, se adresează în principal fermelor medii şi mari şi are acoperire în toată Transilvania. „La Agromalim TESA participă din 2015, anul în care a fost înfiinţată. Avem produsul nostru financiar, cu dobândă subvenionată pentru fermieri, în urma unui parteneriat cu UniCredit”, a încheiat Daniela Culda.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite