Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Terenul ICRTI Arad a fost gazda meciurilor de selecție pentru reprezentativele de juniori ale AJF Arad

Duminică dimineața, începând cu ora 9, pe terenul ICRTI din Arad , referentul județean FRF, la fotbal juniori, prof. Crsitian Sculici împreună cu o parte a staff-ului său tehnic alcătuit din prof. Flavius Moisă , Adrian Sas, Flavius Pavel, și Mădălin Mihuța au organizat o selecție a viitorilor componenți ai echipelor AJF Arad  , jucători născuți în anii 2008 și 2010.

Terenul ICRTI Arad a fost gazda meciurilor de selecție pentru reprezentativele de juniori ale AJF Arad
Comentează 0

Au participat aproximativ 130 de copii de la diferite cluburi din Arad și din județul Arad. Aceștia au evoluat în reprize de câte 30 de minute pe durata a 3 ore, sub privirile atente ale antrenorilor mai sus menționați, dar și sub privirile mai puțin critice ale numeroșilor părinți prezenți la eveniment.

Acest eveniment a fost al doilea pentru aceste grupe de vârstă , dar nu și ultimul. Vor urma și altele până când se vor definitiva  loturile pentru fiecare categorie de vârstă în parte, urmând ca anul viitor echipele AJF-ului Arad să întâlnească echipe din alte județe și așa mai departe până când se va forma  selecționate  de juniori ale României pentru aceste categorii de vârstă.

Pe durata celor trei ore de activitate, meciurile au fost  oficiate de arbitri arădeni: Gabriel Hărduț, Denis Calnacov și Cristina Tăutan.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite