Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Terasele din Arad au fost ţinta controalelor

Ieri, terasele din Arad au fost ţinta controalelor mai multor instituţii care se asigură de respectarea măsurilor impuse de lege în perioada stării de alertă. Agenţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, polițiști locali, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor, Ministerului Sănătății și Inspectoratului Terirorial de Muncă Arad au descins ieri la terasele din Arad după cum se arată într-un comunicat emis de IPJ Arad. Trei societăţi comerciale au fost amendate. 

Terasele din Arad au fost ţinta controalelor
Comentează 0

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni, împreună cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, polițiști locali, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor, Ministerului Sănătății și Inspectoratului Terirorial de Muncă Arad, au desfășurat o acțiune de amploare.

Acțiunea a avut ca scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă de agenții economici care desfășoară activități la terase, baruri, plaje, cluburi în aer liber, unde este semnalată prezența unui public numeros. Au fost verificate 240 de societăți comerciale, atât din municipiu cât și în județ, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R și 1 în baza legii 12/1990. Aceste acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică în contextul măsurilor de relaxare

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite