Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tentativă de omor la Șilindia: I-a lovit cu o bară metalică în cap, în urma unui conflict

Un conflict spontan a izbucnit între doi bărbați la Șilindia, care a degenerat din păcate, în violență fizică. Victima a fost lovită cu o bară metalică în cap, iar în urma loviturilor, a necesitat intervenție chirurgicală de urgență. 

Tentativă de omor la Șilindia: I-a lovit cu o bară metalică în cap, în urma unui conflict
Comentează 0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor de către inculpatul C. R.-C.. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 14.05.2022, în jurul orelor 21,50, în localitatea Şilindia, județul Arad, între inculpatul C.R.-C. şi persoana Z. M.-A. a avut loc o altercaţie, ca urmare a unui conflict spontan, în cursul căreia inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură puternică în zona capului, cu o bară metalică; aceasta din urmă fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Din cuprinsul raportului preliminar de constatare medico-legală emis de IML Timişoara a rezultat că persoana vătămată a suferit leziuni care necesită 65 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, viaţa acesteia fiind pusă în primejdie ca urmare a leziunilor traumatice suferite.

În data de 31.05.2022 inculpatul C. R. C. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă, acesta dispunând arestarea preventivă a inculpatului.    


Scrie un comentariu

trimite