Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Te-ai înscris la Ziua de Curățenie Națională?

Toți cei care vor să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România dar nu s-au înscris încă sunt așteptați pe 24 septembrie la unul dintre punctele de înregistrare din județ. În Municipiul Arad punctul de înregistrare se va instala în Piața Avram Iancu în dimineața zilei de 24 septembrie, începând cu ora 08.30, iar pentru celelalte localități, punctele de înregistrare sunt organizate la primării.

Te-ai înscris la Ziua de Curățenie Națională?
Comentează 0

Voluntarii vor fi instruiți privind măsurile de securitate și sănătate în muncă și vor primi materialele necesare acțiunii. Ulterior, ei vor fi repartizați  în locațiile cu deșeuri din județ, deplasarea  urmând a se face fie prin mijloace de transport puse la dispoziție de către partenerii proiectului, fie prin mijloace proprii . 

Organizatorii recomandă voluntarilor să îmbrace o ținută adecvată anotimpului și condițiilor meteorologice. Încălțămintea trebuie să fie potrivită pentru deplasarea pe un teren viran.

36 de localități și peste 3500 de voluntari și-au manifestat deja intenția de a participa.

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE. În Județul Arad “Let`s Do It, România!“ este susținut de Primăria Municipiului Arad, toate instituțiile deconcentrate ale Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, instituții deconcentrate ale Ministerului Afacerilor Interne, operatorii de salubritate, operatori economici, ONG-uri și mai ales unitățile de învățământ gimnazial și preuniversitar.

Înscrierile on-line pentru “Let`s Do It, Romania!“ se mai pot face și aici:                                   

Site: http://www.efectverde.ro

E-mail:  efectverde@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO


Scrie un comentariu

trimite