Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tatăl decedat al unui arădean, într-o imagine ȘOCANTĂ pe pachete de țigări. Familia vrea despăgubiri

Un arădean spune că a descoperit imaginea tatălui său, care a decedat între timp, pe pachete de ţigări care se vând în mai multe ţări din Uniunea Europeană. Avocatul familiei cere daune morale de un milion de euro.

Tatăl decedat al unui arădean, într-o imagine ȘOCANTĂ pe pachete de țigări. Familia vrea despăgubiri
Comentează 1

Fiul unui bărbat care a decedat în urmă cu doi ani susţine că o fotografie cu tatăl său de pe vremea când era internat într-un spital din Cluj apare ilegal pe pachetele de ţigări din multe ţări europene.

„Cum aţi fi reacţionat dumneavoastră să vă vedeţi părintele mort pe pachetul de ţigări? Am frate care stă în Arad şi a cumpărat ţigări şi a văzut poza respectivă. Cumnaţi de-ai mei au găsit la lucru pachete din alte ţări: Polonia, Cehia şi aici în Marea Britanie cu poza lui pe pachet. În toate magazinele din Anglia au apărut de o săptămână. Am găsit în centru unde stăm, în oraşul din Anglia, în centru, pe jos, pachete de ţigări cu poza tatălui nostru. Nu cred că i-ar plăcea cuiva să vadă aşa ceva!”, spune românul, citat de televiziunea Digi24.

„Persoanele urmăresc, pe de o parte să stopeze producţia, nu de ţigarete, ci de ţigarete cu poza tatălui lor aflat pe coperta acelor pachete de ţigări, dar şi plata unor despăgubiri de 1 milion de euro”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Bărbatul din fotografia șocantă fusese internat la un spital din Cluj pentru o operaţie la un picior şi a fost anesteziat total. Atunci, crede familia, a fost făcută fotografia care a apărut pe pachetele de ţigări. Ulterior, a fost externat, iar după jumătate de an, bărbatul a decedat.

Deşi avocatul familiei spune că va da în judecată Ministerul Sănătăţii şi spitalul unde se presupune că a fost făcută fotografia, reprezentanţii Comisiei Europene, care au avizat imaginile, spun că nu sunt motive de îngrijorare. Famiile celor care apar pe pachetele de ţigări şi-ar fi dat acordul.

În imaginea reclamată apare un bărbat intubat, îmbrăcat într-un tricou alb. Până acum, alți 60 de europeni au făcut sesizări în legătură cu această fotografie.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite