Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tarifele pentru drumurile județene menținute la nivelul anului 2023

Consilierii județeni au aprobat cuantumul tarifelor percepute de către Consiliul Județean pentru anul 2024, privind drumurile, valoarea acestora fiind aceeași. Această decizie, de păstrare a valorii tarifelor la nivelul anului 2023, a fost luată pentru a nu împovăra operatorii economici.

Tarifele pentru drumurile județene menținute la nivelul anului 2023
Comentează 0

Consiliul Județean percepe tarife pentru anumite servicii precum eliberarea acordurilor prealabile și a autorizațiilor de amplasare şi acces la drum a unor obiective, ocupare a amprizei şi a zonei de siguranță a drumurilor județene din domeniul public al județului Arad.

Tot la acest nivel au fost menținute și tarifele suplimentare de utilizare a drumurilor județene aflate în administrarea Consiliului Județean Arad, pentru transporturile efectuate cu vehicule cu tonaj și/sau gabarit depășit.

„Menținem același cuantum al taxelor, pentru a veni în sprijinul operatorilor economici care trebuie să plătească taxe și impozite majorate în multe alte domenii. Și facem acest lucru nu pentru că nu am avea nevoie de bani la bugetul județului, ci pentru că suntem convinși că decizia noastră va încuraja dezvoltarea acestor firme, care utilizează drumurile județene”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite