Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Târgul de bunătăți arădene” și-a deschis tarabele

„Târgul de bunătăți arădene” și-a deschis tarabele
Comentează 0

  În perioada 16-17 iulie, în intervalul orar 10-22, arădenii pot vizita standurile amplasate în perimetrul Consiliului Județean ale „Târgului de bunătăți arădene”. Un număr de 24 de expozanți și producători locali își prezentă cele mai bune și gustoase preparate din gastronomia locală, dar și legume și fructe, sucuri, bere și vin.

Semnalăm ca și o noutate a acestei ediții a târgului prezența produselor vegane românești AIVIA, produse recomandate ”atât persoanelor care doresc o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană”.

Alături de expozanți se afla elevi ai Școlii Populare de Artă, care vor susține concerte, după cum urmează:

Sâmbătă, 16 iulie, ora 19.00

Arthur Horeanu

Lorena Gâlea

Ariana Mancaș

Axente Maya

Duminică, 17 iulie, ora 19.00

Ribozom

Jessica Kiraly

„Invităm arădenii, într-un număr cât mai mare, să vină la târg, să fie alături de producătorii locali și să încurajeze tot ce înseamnă promovarea bunătăților arădene. Avem produse locale a căror faimă s-a dus departe, dar avem și produse care așteaptă să fie descoperite și de care putem fi mândri. Vă invităm să vă bucurați de specificul arădean, de un sfârșit de săptămână frumos, și să luați parte la spectacolele din cadrul evenimentului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Târgul este organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Turism Arad și Centrul Cultural Arad.

 

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite