Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul caritabil ”Bucuria Crăciunului”, încheiat cu succes

Data de 25 noiembrie 2017 rămâne cu siguranță bine întipărită în mintea copilașilor, părinților care au trecut pe la Târgul caritabil ”Bucuria Crăciunului”, organizat de către Asociația ”Mobilizează-te”, Asociația de părinți a Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” și Centrul Municipal de Cultură din Arad.

Târgul caritabil ”Bucuria Crăciunului”, încheiat cu succes
Comentează 0

După zile întregi de pregătire ziua de sâmbătă s-a dovedit a fi una de poveste  pentru copii cărora li s-a adresat târgul, adică celor de la Asociația „Integra” și nu numai. Personaje de poveste, renul, omul de zăpadă, Moș Crăciun, magul, elfii, cu toții au creat o atmosferă de bucurie în rândul copiilor. La atelierele lui Moș Crăciun s-au creat multe lucruri deosebite care apoi au fost vândute, banii mergând către beneficiari, copii de la Ascociația ”Integra”.

Presărat cu un program artistic variat, pe placul tuturor, cei care munceau la atelierele de creație parcă doreau să nu se mai termine ”ziua de lucru”, oferta de creație a Moșului fiind una foarte bogată.

Sceneta trupei Fantastic Integra a fost cea care a adus primele ropote de aplauze, copii cu dizabilități demonstrând încă odată că ei nu sunt diferiți, ci puțin altfel. Emoția , bucuria lor a făcut ca toți cei prezenți la târg să aprecieze munca lor și să îi ovaționeze pe elevii lui SOSO – Sorin Dorobanțu. Un alt moment important a fost prezența la eveniment a lui Cătălin Magicianul care  cu magiile lui a lăsat cu gura căscată mulți dintre cei prezenți în sală. Copilașii de la Grădinița PP Furnicuța au fost și ei minunați ducându-ne cu gândul la îngeri. Corul ”Sânzienele” de la Școala Polpulară de Artă ne-au apropiat cu colindele de mult așteptatele sărbători de iarnă și apoi să nu uităm și de elevii Colegiului gazdă care și-au arătat din nou calitățile și au demonstrat că poți fi elev foarte bun la învățătură și în același timp să să fii un bun dansator, sportiv, solist etc.

Au fost donate 358 de pachete cu îmbrăcăminte, jucării, care vor fi distribuite de către elevii Colegiului în zilele care urmează copiilor din centre de plasament, case familiale, familii nevoiașe.

Aducem mulțumiri pentru buna desfășurare a târgului, Asociației ”Mobilizează-te”, doamnei Cristina Laza, partenerilor  Centrului Municipal de Cultură Arad, Pizza 5 colturi, Savori urbane, Paradisul copiilor, DJ Andy, Nobless Sala Evenimente, Cătălin Magicianul, Oglinda magică, Outdoor life, Academia Broșovszky, Costume Carnaval Lory,s, Club Karate & Zumba.
 

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite