Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul ARpicultura s-a desfășurat sâmbătă și duminică, 24 – 25 februarie 2024

Târgul ARpicultura s-a desfășurat sâmbătă și duminică, 24 – 25 februarie 2024
Comentează 0

Târgul ARpicultura, organizat  între 24 – 25 februarie 2024 la EXPO Arad, a fost un târg cu vânzare pentru apicultori și pentru public. Oferta celor peste 40 de expozanți a cuprins:

  • standuri cu produse apicole: miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice etc.
  • producători și comercianți de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente și altele.

Împreună cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, co-organizatorul târgului, sâmbătă, 24.02, ora 11, au fost organizate conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: probleme şi noutăţi în domeniul apicol, probleme UE privind politica agrară, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Tot sâmbătă a avut loc şi Adunarea Generală a membrilor Asociației Crescătorilor de Albine din România, Filiala Județeană Arad, la care au fost convocaţi toţi apicultorii-membri ACA, Filiala Judeţeană Arad.

Programul evenimentului:

Sâmbătă, 24 februarie, 9:00 – 18:00.

Duminică, 25 februarie, 9:00 – 16:00

 

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite