Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul de Nunți din Arad un adevărat spectacol vizual (FOTO)

Sambata a fost prima zi de targ la Palacio (fostul Biavati), iar surprizele se tin lant si astazi in cea de-a doua zi. 

Târgul de Nunți din Arad un adevărat spectacol vizual (FOTO)
Comentează 0

Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale si discounturi specifice din partea expozantilor, atat aradeni cat si timisoreni, lugojeni si clujeni.

Rochiile de mireasa au fost in prima zi unul dintre punctele de atractie, aceste standuri fiind aglomerate pe tot parcursul zilei.

Programul conex a fost si ieri unul foarte diversificat cu muzica live, momente pentru dansul miriror, cat si o spectaculoasa prezentare a rochiilor de mireasa, prezentare oferita de catre Exclusiv Mariaj unde mireasa colectiei a fost Lidia Leahu, manechin in proiectul Atipic Beauty, proiect in care toti manechinii si manechinele sunt in scaun rulant. 

Iar o alta surpriza a prezentarii a fost o spectaculoasa rochie de mireasa confectionata 100% din baloane de catre aradenii Gabriella si Attila Tamas care au lucrat pe aceasta rochie undeva la 6 ore si au folosit intre 500 si 600 de baloane.

Rochia a fost prezentata prin purtare de catre Bianca Morariu organizatoarea evenimentului, si a fost un adevarat punct de atractie pentru toti vizitatorii chiar si pentru prezentatorii veniti din Bucuresti pentru acest eveniment.

Targul este deschis si astazi pana la ora 19, iar surprizele continua si ele pe tot parcursul acestei zile.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite