Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tare de tot: o femeie a plătit 3.000 de euro unei prostituate să-i drogheze fiul; ce au decis ulterior procurorii

Ceea ce părea a fi o frumoasă poveste de dragoste s-a transformat într-un adevărat coșmar. Un tânăr a căzut în plasa întinsă de propria mamă, care a plătit o prostituată cu 3000 de euro ca să-i administreze sedative și substanțe interzise propriului fiu. Adevărul a ieșit la iveală abia după câteva luni, când mustrările de conștiință au cuprins-o pe dama de consum și a decis să-i mărturisească totul bărbatului, potrivit https://gazetadebistrita.ro.

Tare de tot: o femeie a plătit 3.000 de euro unei prostituate să-i drogheze fiul; ce au decis ulterior procurorii
Comentează 0

Povestea a început în martie 2019, când Liliana O. l-a abordat pe Facebook pe tânăr. Femeia de moravuri ușoare și-a jucat extrem de bine cartea și, în schimbul sumei de 3000 de euro primită de la mama tânărului, s-a transformat într-o actriță demnă Premiul Oscar. Aceasta l-a vrăjit pe Hiba spunându-i că este o studentă la medicină cu visuri mărețe, care își dorește o relație serioasă. La scurt timp, cei doi s-au mutat împreună într-un apartament din comuna Florești. Cu toate acestea, fericirea aparentă și entuziasmul proaspetei relații s-au transformat într-o dramă greu de imaginat.

Între cei doi a început o relație intensă și pasională, cel puțin până când tânărul a început să simtă efectele sedativelor și substanțelor interzise administrate fără știrea lui. Băiatul a început să experimenteze stări profunde de somnolență, urmate de halucinații, frică intensă, instabilitate fizică, psihică și emoțională. Mai mult, tânărul a ajuns să se confrunte cu stări de leșin și inconștiență, stări pe care nu și le putea explica sub nicio formă.  Calvarul a durat până în septembrie 2019, când tânărul a avut parte de un adevărat șoc: a aflat că iubita lui este de fapt o prostituată plătită de propria mamă. Adevărul a ieșit la iveală pentru că Liliana O. a avut mustrări de conștiință și s-a hotărât să scape de „povara” pe care o purta pe umeri de luni bune.

Femeia i-a mărturisit care este adevărata ei ocupație și că tocmai mama lui i-a oferit suma de  3000 euro să îl contacteze şi să îi creeze o imagine falsă în ceea ce o privește, astfel încât să îl inducă în eroare, pentru a-l droga, strecurându-i în mâncare și băutură diferite substanţe şi sedative. Tânăra primise indicații clare să sune la poliție pentru a semnala că bărbatul se află sub influența drogurilor, pentru a putea fi internat la o clinică pentru a urma un tratament specializat. Ulterior, Liliana O. și-a dat seama că nu e bine ce face, aşa că a decis să-i spună adevărul bărbatului. 

În aceste condiţii, tânărul i-a făcut prostituatei o plângere penală. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au clasat cauza sesizată, fără să audieze posibilii martori indicați sau măcar pe Liliana O., motivând că nu reiese intenţia niciunei persoane de ucidere, iar fapta de a administra sedative pe ascuns, câtă vreme nu se poate proba că este vorba de o supradoză, nu întruneşte elementele de tipicitate ale infracţiunii de tentativă de omor. 

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: vernonmorningstar.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite