Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânărul care și-a înjunghiat tatăl vitreg, arestat preventiv

Tânărul de 31 de ani care și-a înjunghiat tatăl vitreg în cursul zilei de ieri, în timp ce se aflau în casa în care locuiește familia din cartierul arădean Grădiște, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Tânărul care și-a înjunghiat tatăl vitreg, arestat preventiv
Comentează 0

El este cercetat pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei. Se pare că tânărul era sub influența substanțelor interzise când a comis fapta penală. 

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Arad, victima este internată la Secția de Chirurgie Generală 1, iar în cursul zilei de ieri când a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe era stabilă și conștientă, precum este și în aceste momente. Bărbatul de 51 de ani prezenta o plagă tăiată în zona gâtului și a fost supus unei intervenții chirugicale de îndată. 

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad şi dispune arestarea preventivă a inculpatului D. SERGIU , pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea tentativă de omor asupra unui membru de familie prev. de art.199 alin.1, rap. la art.32 al.1 rap.la art.188 alin.1 şi 2 din Cod Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 25.10.2021 şi până la data 23.11.2021 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Arad a sumei de 313 lei reprezentând onorariu de avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 25 octombrie 2021, ora 11.45”, se arată în soluția Tribunalului Arad. 


Scrie un comentariu

trimite