Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăra ajunsă de la MTV primar în Petriș îi ceartă pe săteni pe Facebook: "Puneţi mâna şi munciţi!”

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu - numită de unii localnici ”primăriţa MTV” după ce a realizat emisiuni la acest post - îşi ceartă sătenii, pe Facebook, pentru mizeria şi buruienile de pe străzi: ”Nu aveţi nicio scuză (...) Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură!”.

Tânăra ajunsă de la MTV primar în Petriș îi ceartă pe săteni pe Facebook:
Comentează 0

Primăriţa comunei Petriş a scris pe Facebook un mesaj adresat sătenilor, în care îi critică pentru că nu păstrează curăţenia în sat şi le cere să iasă la muncă.

”Probabil aţi sesizat că ieri şi astăzi (luni şi marţi - n.r.) am încercat, pe cât se poate, să curăţăm buruienile, rugii şi iarba, crescute excesiv pe marginea drumului. De ce nu s-a făcut acest lucru până acum? Iată o întrebare cu două răspunsuri, în egală măsură valabile. Probabil v-aţi aştepta să arunc din start vina în ograda administraţiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administraţiei cade pe locul doi. Pentru că înainte de toate cred că este vina noastră, a celor care locuim aici şi care nu ne obosim să tundem cei câţiva metri pătraţi de iarbă din faţa casei ori să igienizăm, să toaletăm şi să întreţinem câtuşi de puţin această comună”, a scris Irina Onescu.

CITEȘTE CONTINUAREA ȘI VEZI FOTOGRAFII PE NEWS.RO

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite