Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăr împușcat pe o terasă din Timișoara. Agresorul a folosit un pistol de tip Airsoft

Un bărbat de 35 de ani a fost transportat de urgență, la spital, după ce a fost împușcat, în zona gâtului, în timp ce se afla pe o terasă din Timișoara. Incidentul s-a petrecut pe strada Renașterii, iar din primele informații se pare că agresorul și victima se cunoșteau.

Tânăr împușcat pe o terasă din Timișoara. Agresorul a folosit un pistol de tip Airsoft
Comentează 0

Potrivit sursadevest.ro, cei doi s-au certat înainte, iar agresorul, un bărbat de 54 de ani, a vrut să îi dea tânărului o lecție.

L-a urmărit până s-a așezat la o masă de pe terasă, apoi s-a apropiat de el și l-a împușcat în zona gâtului, de la o distanță foarte mică.

A folosit un pistol de tip Airsoft, astfel că victima a scăpat cu viață, dar are leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat de urgență la spital.

„Pe terasa unui local de la intersecția străzii Renașterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați,în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi fost împușcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara în vederea audierilor”, transmite IPJ Timiș.

Agresorul va fi reținut, cel mai probabil pentru 24 de ore, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Scrie un comentariu

trimite