Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăr drogat găsit chiar în fața Poliției Locale (FOTO)

Poliția Locală anunță că a fost solicitată Ambulanța în fața sediului instituției, pentru a veni în sprijinul unui tânăr aflat posibil sub influența unor substanțe psihotrope.

Tânăr drogat găsit chiar în fața Poliției Locale (FOTO)
Comentează 0

„În data de 12.02.2023, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație al Direcției Generale Poliția Locală Arad, a solicitat o ambulanță în vederea acordării ajutorului de specialitate în situația unui bărbat găsit aproape în stare de inconștiență în fața sediului Poliției Locale.

Astfel, în jurul orei 12:00, polițiștii locali au identificat o persoană care stătea pe jos în fața sediului de pe Calea Victoriei, cu care nu se putea comunica, posibil aflată sub influența substanțelor psihotrope.

S-a solicitat imediat ajutor specializat la fața locului, în vederea evaluării individului. D.G., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul într-o localitate din județul Arad și-a revenit la 10 minute după sosirea ambulanței.

Menționăm că tânărul a comunicat că la primele ore ale dimineții s-a aflat într-o situație similară, pe fondul substanțelor psihoactive consumate, și a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Sursa foto: Poliția Locală

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite