Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tănăr care s-ar fi înecat este căutat în apele Crișului Alb (VIDEO) / UPDATE: Trupul tânărului a fost găsit de scafandrii Detașamentului Arad

Detașamentul de Pompieri Sebiș intervine cu un echipaj de căutare salvare cu barca în zonă localității Revetiș pe râul Crișul Alb pentru căutarea unui tânăr de aproximativ 23 ani.

Un tănăr care s-ar fi înecat este căutat în apele Crișului Alb (VIDEO) / UPDATE: Trupul tânărului a fost găsit de scafandrii Detașamentului Arad
Comentează 0

Update 1 Trupul tânărului a fost găsit de scafandrii Detașamentului Arad

Scafandrii Detașamentului de Pompieri Arad au găsit corpul tânărului de 23 de ani la aproximativ 10 m de locul în care a sărit la 4 m adâncime.  Din păcate, nu a răspuns la manevrele de resuscitare fiind decedat.

În această după-masă, în jurul orei 16, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană s-ar fi înecat în răul Crișul Alb în dreptul localității Revetiș. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU, o ambulantă, un elicopter SMURD și polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș.

După aproximativ 2 ore de căutări, scafandrii ISU au recuperat corpul unui bărbat, la 10 metri de mal, la o adâncime de 4 metri. A fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Secusigiu. Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.


Din apelul făcut la 112 de către celelalte persoane aflate la fața locului reiese faptul că tânărul a sărit de pe o trambulină improvizată, a ieșit de două ori la suprafață iar apoi a fost luat de curenți de apă. 

În zona respectivă adâncimea Crișului Alb este de aproximativ 4m. La căutări au fost trimiși și scafandrii Detașamentului de Pompieri Arad. 

 

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite