Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Symphonic Experience Arad își așteaptă publicul

Symphonic Experience Arad își așteaptă publicul
Comentează 0
 

”Symphonic Experience Arad” se dorește a fi o experiență pe Arena Francisc Neuman cum nu  a mai trăit Aradul din anii ”80, când Cenaclul Flacăra, condus de poetul Adrian Păunescu, reușea să adune într-o noapte, ce se prelungea întotdeauna până în zori, peste 20.000 de spectatori pe Stadionul UTA din acele vremuri.

De astă dată însă va fi vorba despre trei zile: 19, 20 și 21 August, în care fanii muzicii, aflați pe teren sau în tribune, îi vor putea admira pe artiștii, sau trupele ce vor evolua pe scena amplasată în mijlocul terenului de fotbal.

”Îi felicit și le mulțumesc (organizatorilor) pentru curaj, pentru că, până la urmă, trebuie și un pic de curaj și evident că și pe organizatori, ca și pe noi, ne interesează să nu avem stricăciuni, nici la stadion și nici la gazon. Cu siguranță vor fi pe ici, pe colo mici probleme dar remediabile. Orice este reversibil. Ce sper și cred că va fi așa, pentru că este vorba tot despre aceeași firmă și aceleași materiale ce organizează și UNTOLD-ul tot pe stadion, pentru că au fost unii ce au spus: Cum, concert pe stadion?! deci materialul ce va veni doar de vineri, tocmai pentr a nu sta prea mult timp, nu cred că va afecta în mod deosebit gazonul. Și, în plus, nu avem meci imediat a doua zi, ci avem o săptămână la dispoziție. E un proiect inedit, care cu siguranță va prinde și cred eu că va fi de referințăîn următorii ani în Arad”, a concluzionat primarul Călin Bibarț.

Florin Galiș, ca și organizator, a fost si mai sintetic, precizând: ”Cred că e o oportunitate frumoasă pentru foarte mulți dintre arădeni, care nu au apucat să vadă arena, care nu au venit până acuma la nici un meci, să vină pe arena Aradului pentru un eveniment cultural”.

 

Iată și programul pe zile și ore: 

 

Vineri: de la ora 17:00 – Bianca Ștefania, Anastasia Maria, Ribozom; de la 18:05 – Ceitrei; de la 19:00 – Corul Academica; de la 20:00 – Kerekes Band; de la 21:30 – Phoenix

Sâmbătă: de la ora 17:00 – Roland Ristin, Ilinca Sîrbu, program de dans; de la 19:00 – Budapest Orchestra Project; de la 20:30 – Corul Academica; de la 21:30 – Gheorghe Zamfir și invitații

Duminică: de la 17:00 –  Ilinca Sîrbu & Roland Ristin, program de dans; de la 19:00 – Răzvan Suma; de la 20:30 – Laura Bretan; de la 21:30 – Marcel Pavel, Iordache Basalic și Vlad Mirița.

 

Biletele și abonamente se güsesc online, pe symphonicexperience.ro.

Galerie foto (41)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite