Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de persoane la Teatrul de Vară

Sute de persoane la Teatrul de Vară
Comentează 0

O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș. De asta au avut parte cele aproximativ 600 de persoane care au fost prezente miercuri la Teatrul de Vară Ethos.
„Lettice și Leușteanul”, de Peter Shaffer, în regia Geaninei Hergheligiu, este o savuroasă comedie satirică, scrisă în 1987, special pentru actrița Maggie Smith și spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. 
Înainte de începerea spectacolului, pe scenă au urcat directorul Centrului Cultural Județean Arad, Ionel Bulbuc și vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, care le-au adresat câteva cuvinte de bun venit celor prezenți la eveniment. Dat fiind faptul că tocmai s-au afișat rezultatele Evaluării Naționale, Sergiu Bîlcea le-a înmânat diplome și premii celor trei eleve din Arad care au obținut nota zece, pentru merite excepţionale la învăţătură.
Teatrul de Vară continuă miercuri, 27 iunie, tot de la ora 20.00, cu spectacolul „Te iubesc dar nu pe tine”,în regia lui Andreas Petrescu, cu Paula Chirilă, Leonid Doni, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu în distribuţie. Intrarea liberă.

 

Corina Huțan

Galerie foto (90)


Scrie un comentariu

trimite