Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de arădeni au luat startul la competiţiile Happy Race (FOTO)

Sute de arădeni au luat startul la competiţiile Happy Race (FOTO)
Comentează 0

Peste 350 de arădeni au luat parte la competiţiile Happy Race, organizate în cursul zilei de duminică în municipiul Arad. Copii, adolescenţi, dar şi persoane mature au ţinut să se înscrie într-o competiţie distractivă din care toţi au avut de câştigat.

Happy Race a fost compusă din mai multe probe dedicate alergătorilor: proba renilor, proba elfilor, proba ARED Santa Race, și două probe dedicate copiilor proba globulețelor pentru copii cu vârsta de la 3 ani până la 6 ani și a globurilor pentru copii cu vârsta până la 10 ani.

Evenimentul a avut ca punct de start/sosire  Platoul Palatului Administrativ.

Evenimentul a fost organizat de către Poliția Locală Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Municipal Arad, Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad, entități ce promovează o viață activă, o atmosfera sportivă, plină de fair-play prin această competiție. Printre parteneri s-au numărat Asociația Educatio și Centrul de Excelență Arad. 

Directorul Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur, spune că: “ Cred că este a V-a ediţie cea organizată astăzi. Am început, în urmă cu câţiva ani cu Maratonul Moşilor de Crăciun (era o singură probă şi se alerga un kilometru), şi de la an la an am extins competiţia. Am ajuns acum la cinci probe, am progreast ca număr curse, dar şi ca diversitate”, a declarat Viorica Graur.

De menţionat că vremea de afară, când la ora curselor se înregistrau vreo 8-9 grade a fost mai degreabă una de primăvară, deşi concursurile aveau ca tematică sărbătorile de iarnă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite