Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SURPRIZĂ: Mircea Lucescu ar putea prelua naţionala României la Euro 2016

Mircea Lucescu este dispus să accepte preluarea echipei naţionale pentru Campionatul European 2016, din Franţa, în situaţia în care “tricolorii” se vor califica la turneul final. Şefii FRF au avut mai multe runde de discuţii cu tehnicianul lui Şahtior, care a promis că va da un răspuns după încheierea preliminariilor.

SURPRIZĂ: Mircea Lucescu ar putea prelua naţionala României la Euro 2016
Comentează 0

Mircea Lucescu ar putea reveni la cârma naţionalei. Surse apropiate lui “Il Luce” susţin că oficialii federaţiei discută de mai multe luni cu tehnicianul lui Şahtior, care încă nu este hotărât. “Le-a răspuns celor de la federaţie că va analiza propunerea dacă naţionala se califică. Lucescu e un mare antrenor, n-o să fie o problemă să preia echipa înainte de Euro. Federaţia insistă pentru Mircea Lucescu, dar el va da un răspuns după meciul cu Feroe. Aşteaptă să vadă cum se încheie această campanie de calificare pentru a nu perturba activitatea naţionalei. Ştiu că există tatonări în continuare între cele două părţi”, a declarat, sub protecţia anonimatului, pentru ziarulring.ro, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mircea Lucescu.

Întrebat despre revenirea lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei, Mircea Sandu părea neîncrezător. “Nu cred că Mircea Lucescu va veni la naţională. Ştiu că, dacă se califică, Puiu Iordănescu va reveni ca director tehnic, funcţia pe care o avea înainte de a prelua naţionala, şi va fi adus un alt antrenor. Eu nu cred că Lucescu va veni; ştiu că i-a chemat Puiu pe Ienei şi pe Lucescu în cantonamente şi acum lumea crede că vrea să-l aducă pe Lucescu. Eu nu cred în povestea asta”, a comentat fostul şef al federaţiei. 

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite