Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba se amână pe anul viitor

Săptămâna trecută la Békéscsaba (Ungaria) a avut loc o întâlnire de lucru între viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar și primarul orașului vecin, Szarvas Péter având ca temă cea de a XXIII-a ediții a  Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba.  În urma discuțiilor purtate, reprezentanții celor două orașe au căzut de acord cu amânarea organizării evenimentului în contextul actualei epidemii de coronavirus.

Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba se amână pe anul viitor
Comentează 0

Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba.

Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021.

În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite