Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

,,Supărarea când îmi vine, sparg uşile la magazine"

,,Supărarea când îmi vine, sparg uşile la magazine
Comentează 0

Miercuri seara, în jurul orei 20.30, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat prin apelul unic de urgență 112, să intervină la sediul unei societăți comerciale din municipiul Arad, unde un bărbat de aproximativ 39 de ani a agresat verbal angajații societății, după care a spart un geam termopan de la ușa de la intrare.

Echipajul de Jandarmerie a ajuns de urgență la adresa indicată și l-a identificat pe bărbatul reclamat în fața societății comerciale. Acesta era încă agresiv cu toate persoanele prezente în acea zonă.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, fără niciun motiv întemeiat, bărbatul, după ce și-a cumpărat o sticlă cu alcool, la ieșirea din unitate comercială a adus injurii angajaților și a spart cu intenție geamul termopan de la ușa de la intrare.

Având în vedere reacțiile agresive nejustificate ale bărbatului, jandarmii au solicitat la fața locului un echipaj de ambulanță pentru al transporta pe acesta la o unitate medicală de specialitate.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Totodată a fost sancționat și contravențional cu amendă în valoare de 500 lei pentru aducere de injurii și expresii jignitoare.


Scrie un comentariu

trimite