Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Suliţaşul Raul Rusu - vicecampion naţional pentru Arad la seniori şi tineret (FOTO)

Campionatul Naţional de Aruncări Lungi a debutat pe arena Gloria cu o medalie pentru atletismul arădean.

Suliţaşul Raul Rusu - vicecampion naţional pentru Arad la seniori şi tineret (FOTO)
Comentează 1

În proba de aruncare a suliţei, probă rezervată categoriilor seniori şi tineret, Raul Rusu (CSM Arad) a aruncat 74,90 metri, rezultat cu care a devenit vicecampion naţional de seniori şi tineret. A fost devansat de băcăuanul Alexandru Novac, cel care din prima încercare a aruncat 78,66 metri, rezultat care reprezintă şi un nou record naţional. Bronzul i-a revenit lui Marian Pop, de la CSU Cluj-Napoca, cu 74,71 metri. Un altă arădean prezent în cocnurs, tânărul Denis Both (CSM Arad) a terminat pe locul cinci, cu 65,71 metri. 

„Un concurs din punctul meu de vedere bun, mi-am făcut record personal, ceea ce e important pentru mine, chiar dacă nu am aruncat cat mi-am propus”, a spus Denis Both la finalul întrecerii.

„A fost bine, cred că am concurat aproape de standardele mele. Mă bucur că am trecut peste toate accidentările din ultima perioadă. Sper ca la următorul concurs să arunc și mai bine. Important e să fiu sănătos și să muncesc cum trebuie, cu multă răbdare, muncă, psihic și voință pot atinge baremul pentru Jocurile Olimpice”, a declarat proaspătul vicecampion naţional, Raul Rusu.

Naţionalele de Aruncări Lungi continuă la Arad cu probele pentru juniori I în cursul zilei de mâine, şi pentru juniori II în cursul zilei de miercuri.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite