Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sucul care te scapă de kilograme fără să ții dietă

Persoanele supraponderale se pot confrunta cu tot felul de probleme de sănătate din cauza greutăţii: boli cardiovasculare, tensiune arterială, diabet… Iar suita de diete ţinute de-a lungul timpului, fără să aibă vreun efect mulţumitor asupra corpului lor, de asemenea poate afecta starea de sănătate.

Sucul care te scapă de kilograme fără să ții dietă
Comentează 0

O băutură pe care ţi-o poţi prepara singur, acasă te ajută însă să dai jos kilogramele nedorite, fără să ţii vreun fel de regim.

Ingrediente necesare pentru sucul care te scapă de kilograme:

O cană cu apă fiartă
O linguriţă de chimion pisat
Coaja de lămâie
Un sfert de linguriţă de scorţişoară
Jumătate de linguriţă de ghimbir
O lingură de miere

Mod de preparare:
Prepararea acestui suc este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele în paharul de apă fiartă. Sucul se consumă o dată pe zi. În cazul în care nu ţii nici un fel de regim, în paralel, fii mai atentă la alimentele pe care le mănânci, pentru că este, în primul rând, important pentru sănătatea ta şi pentru starea generală a organismului.

Amestecul nu trebuie să înlocuiască mesele de peste zi, ci poate fi consumat ca o gustare. Băutura te ajută să dai jos șase kilograme într-un timp foarte scurt. De mare ajutor însă îți va fi și sportul, în combinație cu alimentația sănătoasă. Iar cel mai grăitor exemplu este cel al unei americance, care a reușit să slăbească 45 de kilograme, fără vreun regim alimentar. Astfel, secretul performanței lui Lindsey Briand a fost atenția acordată mâncării pe care o consumă.

A avut grijă să înlocuiască toate produsele din făină albă cu unele din făină integrală. Totodată a decis să mănânce mai puțin la fiecare masă, dar să aibă mese mai dese.

Femeia a luat această decizie după ce fiul ei i-a spus, la un moment dat, că nu o mai poate îmbrățișa.

”Atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. Întotdeauna am fost o femeie activă însă după ce am născut nu am reușit să mai dau jos kilogramele acumulate la naștere. De la 24 de ani am început să mă îngraș și am ajuns la aproape 120 de kilograme. Am intrat la dietă, dar nu a fost cel mai sănătos mod de a slăbi. Am reușit să dau jos 20 de kilograme, pe care în scurt timp le-am pus la loc, pentru că am revenit la vechile obiceiuri. În 2013, am decis să tratez serios problema. Mi-am pus în minte ca de data aceasta să-mi mențin greutatea”, a mărturisit Lindsey despre modul simplu în care a slăbit.

sursa: unica.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite