Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Succese pe bandă scoase de ”Boxing Ruben Stoia” din Arad

Succese pe bandă scoase de ”Boxing Ruben Stoia” din Arad
Comentează 0

Succese pe bandă scoase de ”Boxing Ruben Stoia” din AradCampionatul național este principalul eveniment al unui an în lumea boxului românesc, iar Cupa României îl urmează , fiind cea de-a doua competiție ca și valoare .

Oricare dintre ele devine și mai important dacă te numeri printre organizatorii lui.

În aceste zile în Arad, mai precis în Sala sportului Universității ” Aurel Vlaicu”, Ruben Stoia împreună cu ceilalți membri ai clubului său și bineînțeles, în parteneriat cu cei din conducerea UAV Arad au organizat Finalele Cupei României 2021 la Cadeți .

Munca lui Ruben a fost răplătită din belșug, doi dintre sportivii antrenați de el au urcat pe primul loc al podiumului, cucerind Cupa României și devenind un fel de campioni de primăvară ai României. Aceștia au fost Florin Otvoș, boxer ce nu se află la prima lui izbândă și surpriza galei, Rozsa Marc, un diamant ce urmează să fie șlefuit în continuare de Ruben Stoia.

Rozsa Marc face box doar de un an, iar la evenimentul de la Arad a participat la primele lui meciuri oficiale. Și nu oricum, ci prin victorii prin abandon în toate cele disputate.

Felicitări sportivilor , antrenorului și întregului staff tehnic pentru organizare , dar mai ales pentru victorii!

Ruben Stoia, fii mereu în gardă!

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite