Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Substanțe stupefiante și psihotrope, scoase la comercializare de un „om de afaceri”

În lipsă de alte preocupări, un tânăr timișorean a crezut că poate face un leu grămadă din comerț. Toate bune și frumoase dacă oferta lui de marfă nu ar fi fost total în afara legii. În loc să distribuie celor interesați legături de morcovi, țelină sau mărar el a crezut că ar fi mai rentabil să se orienteze spre stupefiante. Și-a încărcat marfa în mașină și a plecat la căutat clienți.

Substanțe stupefiante și psihotrope, scoase la comercializare de un „om de afaceri”
Comentează 0

”În seara zilei 14 iulie 2018, în jurul orelor 22:10, lucrătorii compartimentului Cercetare Documentare din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, au depistat pe str. Gării din Timișoara un autoturism marca Ford de culoare albastru, în care se afla un tânăr în vârstă de 30 ani domiciliat în Timișoara. Lucrătorii CCDOC au cerut prin intermediul dispeceratului unității sprijinul echipajului de jandarmi aflat în serviciu de intervenție, în vederea identificării tânarului și efectuării unui control preventiv atât al acestuia precum și al autoturismului în care se afla.”, transmit jandarmii.

Au fost găsite asupra tânărului și în interiorul autoturismului în care se afla 15 pliculețe de plastic, 16 pungi transparente și 7 folii de aluminiu, toate conținând fragmente vegetale de culoare verde-olive, precum și un pliculeț de plastic în care se aflau 9 pastile de culoare gri.

Bănuiala jandarmilor cu privire la cele descoperite a fost confirmată de către posesorul acestora în urma declarației verbale pe care tânărul în vârstă de 30 ani le-a făcut-o, și anume că, fragmentele vegetale găsite asupra sa erau droguri, mai exact muguri de canabis și pastile cu efect extasy, pe care acesta le achiziționase în scopul revânzării catre persoane cunoscute de acesta drept consumatori, locul unde acesta fusese depistat de jandarmi fiind și locul de întâlnire cu cumpărătorii.

Documentația întocmită de către jandarmi împreună cu cele ridicate de la persoana sus descrisă, au fost predate către BCCO din cadrul IPJ Timiș în vedera continuării cercetărilor.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite