Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sub influența alcoolului sau a drogurilor, la volan

Polițiștii orașului Ineu și ai Secției Rurale 5 Ineu au depistat, în nopatea de 30 aprilie / 1 mai, un tânăr de 27 de ani, din Pâncota, în timp ce conducea un autoturism în Arăneag, testarea acestuia cu aparatul DrugTest indicând o valoare pozitivă pentru consum de substanțe psihoactive.

Sub influența alcoolului sau a drogurilor, la volan
Comentează 0

În aceeași noapte, un bărbat de 32 de ani, din Craiva, a fost testat pozitiv cu aparatul DrugTest pentru consum de substanțe psihoactive, acesta fiind depistat de polițiștii din Ineu, în timp ce conducea un autoturism în localitate.

Un tânăr de 28 de ani a fost depistat de polițiștii orașului Chișineu-Criș în timp ce conducea un moped dinspre Socodor spre Chișineu-Criș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul este neînmatriculat.

Cu o valoare de 1,33 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii din Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe sensul opus de deplasare, un bărbat de 36 de ani, din Bocsig.

În Lipova, un tânăr de 27 de ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat un arădean de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Păuliș, din municipiu, având o îmbibație alcoolică de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului : în Mâsca, un bărbat de 49 de ani, din Ignești, care a avariat două autotuisme, având alcoolemia de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat; în Fântânele, un tânăr de 18 ani, din localitate, care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat în șanț, având o îmbibație alcoolică de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea fără permis, cu autoturismul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare; în municipiu, un bărbat de 28 de ani, din județul Galați, cu o alcoolemie de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe D.N. 69, în Vinga, un bărbat de 42 de ani, din localitate, cu o valoare de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei.

Pe numele conducătorilor de vehicule au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.


Scrie un comentariu

trimite