Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

STUDIUL care dă totul peste cap - Covid-19 ar fi fost creat în China, în laborator și nu are strămoși naturali credibili

Un nou studiu dă toate calculele peste cap în lumea medicală. Se pare că noul coronavirus ar fi fost fabricat în laboratoare pentru că virusul pare să nu aibă strămoși naturali credibili.

STUDIUL care dă totul peste cap - Covid-19 ar fi fost creat în China, în laborator și nu are strămoși naturali credibili
Comentează 0

Un studiu realizat de un profesor britanic și un om de știință norvegian susține că virusul COVID-19 a fost creat într-un laborator din Wuhan, China, apoi s-a încercat ștergerea urmelor prin versiuni de inginerie inversă ale virusului pentru a face să pară că a evoluat natural din lilieci.

Profesorul britanic Angus Dalgleish şi omul de ştiinţă norvegian dr. Birger Sørensen, autorii acestui studiu, au precizat că au „dovezi de retro-inginerie în China” de un an. Aceștia au fost însă ignorați de academicieni și de revistele științifice importante.

Cei doi au descoperit, în timp ce analizau eșantioanele de COVID-19 anul trecut, pentru a crea un vaccin împotriva acestuia, că există „amprente unice” în virus, care ar fi putut apărea doar prin crearea într-un laborator.

Acest studiu include acuzaţii de „distrugere deliberată, ascundere sau contaminare a datelor” în laboratoarele din Wuhan, dar și faptul că oamenii de știință din China au fost reduși la tăcere.

Autorii studiului au declarat că au vrut să facă publice concluziile, dar marile reviste științifice i-au refuzat, motivând că virusul s-a transmis în mod natural de la lilieci sau alte animale.

Dalgleish şi Sørensen au realizat acum un nou studiu, al căror concluzii sunt că „SARS-CoV-2 nu are un strămoş credibil natural” şi că este „dincolo de orice îndoială rezonabilă” că virusul a fost creat prin „manipulare de laborator”.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite