Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ștrandul Neptun va beneficia de noi investiții

Primăria anunță că pregătește lucrări de modernizare pentru viitorul sezon estival la Ștrandul Neptun. Investițiile avute în vedere pentru zona de agrement vor consta în reparații capitale la bazine, reabilitarea aleilor și platformelor pavate precum și reabilitarea a două corpuri de cabine.

Ștrandul Neptun va beneficia de noi investiții
Comentează 3

Conform unui comunicat de presă al Primăriei Arad, vor beneficia de reabilitare toate bazinele din zona I și instalațiile aferente (rigole adiacente bazinelor, dușurile exterioare etc). Corpurile de cabine vor fi reamenajate astfel încât pe lângă garderobe vor exista grupuri sanitare și o zonă cu casete de valori. Corpurile de cabine modernizate vor fi dotate și cu sisteme de supraveghere video exterioare.

Valoarea estimată a investițiilor necesare pentru reabilitarea bazinelor și aleilor este de 440.000 lei, iar lucrările de modernizare a celor două corpuri de cabine sunt estimate la 1,4 milioane lei.

Documentațiile pentru avizarea lucrărilor au fost finalizate și vor fi prezentate pentru aprobare Consiliului Local Municipal.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite