Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stela Popescu, înmormântată azi la cimitirul Cernica. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost dus, duminică, la ora 10, de la Teatrul „Constantin Tănase” şi depus, la ora 11, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, iar de la ora 12.00 are loc înmormântarea, potrivit Patriarhiei Române.

Stela Popescu, înmormântată azi la cimitirul Cernica. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun
Comentează 0

Update 10.49. La ora 10.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a părăsit teatrul Constantin Tănase, în aplauzele oamenilor.

 "Duminică, 26 noiembrie 2017, la ora 10.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe Stela Popescu va pleca de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11.00, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00", transmite Biroul de Presă al Patriarhiei Române. Actriţa urma să fie dusă la Mănăstirea Cernica sâmbătă, dar planul a fost modificat, întrucât capela se află în renovare.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, în aplauzele a sute de oameni care au venit să-şi ia rămas bun de la actriţa care i-a înveselit o viaţă.

Artişti precum Ion Dichiseanu, Felicia Filip sau Aneta Stan au venit, sâmbătă, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" pentru a-i aduce un omagiu Stelei Popescu.

"Ea este Stela noastră şi va fi steaua din ceruri care, probabil, va lumina cel mai puternic. Dumnezeu să o odihnească în lumină! A fost un om frumos, cu lumină, zâmbind, bucurându-se, făcând surprize şi mai ales făcându-şi profesia atât de frumos, un mare model, model de profesie, model de om, model de generozitate şi de iubire", a spus soprana Felicia Filip. 

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite