Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stâlp prăbușit în Piața Caius Iacob (FOTO)

Un stâlp de iluminat public din Piața Caius Iacob din Arad s-a păbușit în această dupăamiază, în jurul orei 15:30. Aflat pe marginea străzii acesta căzut în drum, pe partea carosabilă. Din fericire nu s-au semnalat incidente sau pagube materiale. În schimb, în cădere acesta a destabilzat alți doi stâlpi, unul de beton, iar altul de metal, care sunt pe punctul de a se prăbuși.

Stâlp prăbușit în Piața Caius Iacob (FOTO)
Comentează 0

Update: Directorul adjunct al Direcției Generale Poliția Locală Arad, Laurențiu Tudose ne-a declarat că în urmă cu numai câteva minute restricțiile de circulație din Piața Caius Iacob au fost ridicate.

Polițiștii locali au intervenit imediat dispunând  izolarea zonei până la eliberarea părții carosabile și înlăturarea oricărui pericol.

La fața locului au sosit echipe de interventie de la ENEL și RCS&RDS. Muncitorii au demarat rapid operațiunea de îndepărtare a stâlpului de pe carosabil, dar și a celorlați doi stâlpi care erau pe punctul de se prăbuși.

Se pare că stâlpul a cedat atât din cauza vântului, cât și pentru că susținea un număr mare de cabluri care aparțin operatorilor de telefonie și internet.

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite