Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stacey Nolan e deja istorie la Univ Goldiş ICIM Arad! În locul lui se pregăteşte să vină un sârb

Stacey Nolan e deja istorie la Univ Goldiş ICIM Arad! În locul lui se pregăteşte să vină un sârb
Comentează 0

În cursul acestei dimineţi era linişte în birourile echipei Univ Goldiş ICIM Arad. Antrenorul Stacey Nolan îşi mea culpa după eşecul cu Universitatea Cluj, şi calcula ce are de pus la punct pentru ca echipa să-şi revină. La orele amiezii lucrurile au luat-o pe altă cale, în sensul că, după o analiză complexă preedintele Marcel Urban l-a anunţat pe tehnicianula merican că renunţă la serviciile sale. 

"Să ştiţi că nu e uşor de luat asemenea decizii. Mai ales când vorbim despre un om care a avut rezultate la echipa noastră, şi care a revenit aici cu sufetul deschis. Dar ca să nu periclităm obiectivul trasat, şi în urma ultimelor evoluţii, am decis să ne despărţim", ne-a declarat Marcel Urban. 

La următoare dispută, de sâmbătă de la Alexandria, interimar e directorul tehnic Dan Moraru. După aceea locul lui Nolan, cu care Aradul a cucerit tot ce se putea în sezonul 2010-2011 ar putea veni Bogdan Bulj (foto), un tehnician sârb, care s-a aflat în trecut şi pe banca Timişoarei. În vara anului trecut cu Bulj la timonă Naţionala Serbiei a ocupat locul 4 la Europeanul U20. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite